Faciliteiten

 

De stallen

Dmi-Sporthorses heeft de beschikking over 15  binnenboxen deze boxen zijn goed geïsoleerd de boxen  hebben veilige tralies van elkaar gescheiden zodat uw paard altijd visueel contact heeft met de buurpaarden en de buitenwereld, 2 was boxen en een stapmolen voor 4 paarden daarnaast zijn er 5 weidegangen en 4 zand padocks en een 3 paards paardentrailer . Naast de hal zijn goed geïsoleerde, houten buitenboxen gebouwd.

De zadelkamer

Er is één ruime, verwarmde zadelkamer. Hier bevinden zich ook de bijbehorende dekenrekken. De kasten zijn ruim bemeten en gemakkelijk toegankelijk.

De afspuit & poetsplaatsen

De afspuitplaats is in de zomer koel doordat hij midden in stal is geplaatst en onze stal is zeer goed geïsoleerd. In de winter is de afspuitplaats verwarmd. Er is ruimte voor 2 paarden. Er is warm en koud stromend water.

De padocks

Dmi-sporthorses beschikt over liefst 4 zand paddocks in uiteenlopende afmetingen. Deze worden regelmatig gesleept. De bodems zijn gedraineerd. De hekken zijn afgezet met stroomdraden. U kunt met één of meerdere paarden in vaste periodes van drie kwartier van de paddocks gebruik maken.

De stap draf molen

De bodem bestaat uit een bestrate ondergrond. Dit werkt prettig en geeft het paard goede stabiliteit. Het is mogelijk uw paard(en), al dan niet afwisselend, te laten stappen en draven in de molen.

Voeren

Er wordt drie maal per dag gevoerd: driemaal per dag krachtvoer. U heeft keus uit basisbrok, sportbrok en een waffer. Daarnaast krijgt uw paard ruim voordrooggras van constante, zeer goede en ‘droge’ kwaliteit: 10 à 12 kg. Als uw paard medicijnen nodig heeft, worden deze bij de voerbeurten gegeven.